Over tuinen en potten

“Ik ben gespecialiseerd in Italiaanse terracotta bloempotten die uw tuin vervolledigen. Elk voorjaar rij ik naar Italië en maak ik mijn keuze bij de fabrikant. Deze unieke directe band tussen mij en de fabrikant zorgt ervoor dat enkel uitgesorteerde topkwaliteit zijn weg naar Kalmthout vindt. Ik maak de potten desgewenst op met een plant, struik of kleine boompje naar wens. Iedere pot is met liefde en vakkennis klaargemaakt. Elke pot is dan ook een uniek stuk in uw tuin”.

“Sinds enkele jaren specialiseer ik mij op het decoreren en inrichten van terrassen. Een tuin en een terras zijn 2 compleet verschillende plaatsen voor de inrichting. Traditioneel laten veel mensen de tuin en het terras in elkaar overvloeien als één geheel. Maar meestal gebruikt men het terras van het vroege voorjaar tot laat in, het jaar, los van de tuin. De eigen inrichting van het terras geeft een meerwaarde aan heel de tuin”.

“Ik heb jarenlang ervaring  in het inrichten van tuinen. Ik voer graag uw ideeën en plannen uit. Leg mij uw plannen voor. We praten ze door. We bekijken wat haalbaar en realistisch is binnen een door u vooropgesteld budget. Dan voer ik ze punctueel en binnen een vooropgestelde agenda uit. Ook uw tuin hoort een thuis te zijn. Ik realiseer deze droom”.

Mikael Pairon